Monday, 18 April 2011

malam....

Malam nie nampaknya ake keseorangan coz teman2 bilikku ke library......ermmm...
ape la nasib aku nie kan...selalu jew dok sorang2 dalm bilik nie.....
Xde kew sape2 nak temankan aku study oooiiiiii....!!!!! hehehehehheheh...
Anew ade kan coz aku buknnye pandai cam org lain....2 sebb aku study sorg2...
Yew la...dah nasib aku mcm nie, nk bt mcm ane kan....menngis pn x guna la MIE...hehehehhe
Life must go on walaupn xde sape2 disamping ko...

Sejak 2,3 hari nie, aku selau jew termenung......
X thu la npe....
Kadg2 member aku bertnya "npe ko termenung"...
Aku jwab la "xde pe2 la...pk masa depan..."....2 jew jawapan yg aku mampu bgi...
Hidup aku sekarg dah x mcm dlu....selalu sedih, termenung....
Kadang2 aku termenung sampai aku teridur...hehehehehehe....

My honey still lg busy gan final exam die....kami jaranr2 bercontact skang...
Aku x nak kacau die coz aku kena faham situasi die....
Ape2 pn,die tetp selalu aku ingt.....
Ade jgak kadg2 terdetik dihati aku nak send msj kat die tp aku batalkan niat aku
Coz aku masih ingt lgi kata2 die petg 2 "biar sye hbiskan study sye dlu, pas2 baru kite bincg pasal ape2 pn"....
So, thats y la aku kurg kacau die skang.....aku kan jenis memahami..(memahami la sgat kan....heheheh)

Bulan plak malm nie cantik sgat2...mcm die fahm plak aku sedang tgok die....
Bulan, seandainya ko dapt bercakap kan best....bolh temankan aku malam nie.....
dah la 2 mengarut MIE ooiiiiii.....

K la..bye...
Assalamualaikum....

1 comment:

nadmie92 said...

saya selalu tggu msj dr awk syg :(
kata3 ptang uh dtang dr haty yg xmnentu... tp hakikat nyeee.. saye slalu tggu awk :"(