Saturday, 16 April 2011

excited...

Aku excited gler hari malm nie....
Nak thu x y aku excited..heheheheheheeh.....
Nak dijadikan cerita td my honey call ma n said she will move 2 to KL(kelantan)....
Aku dah gembira nak melompat dah td bile die cakp cam 2.....
Gler x epi....kelantan is my home town....
Dapt selalu jmpe....heheheheheh..(dapt kew...mak haoney aku garang kot...aaaauuuummmm.....hahahahahahahaha)

Tp upenye xcited aku 2 bertukar jd geram plak kat honey aku nie coz boleh plak die cakp......
(bby gurau jew la abg.....mama pindah KL jgak but Kuala Lumpur)......
EErrrrrmmmmmm......mula2 muka senyum gembira but after that muka jd mcm burung antu....hehehehehehe...
Honey aku nie memg nak kena gan aku nie....nasib baik jauh...
Lau x, nahas die....hehehehehehe....

Tp xpe lah  aku x kisah pun....
kat ane jew die ade, die still dalm ati aku nie....always in my heart....
jauh mcm ane sekali pun.....

EErrrrrmmmmmm.....honey.....Abg nak bby tau yg dimane jew bby ade...
bby tetap dihati abg selalu...x pernah pudar @ hilang dalm ingatan abg...
Tp best jgak lau family bby pindah Kelantan kan.....hehehehehhe
Boleh jmpe mama abg...(nak kew bby jmpe...hehehe)
Bby jagn isau la...abg x marah pun gan gurauan bby 2....
Abg x kisah pun....mie x kisah..!!!!hehehehehehe
Ingat 1 perkara...my shoulder is 4 you k sayg..hehehhe..(tiru ckit..jgan marah)..hehehehh...

K..bye2.....

1 comment:

nadmie92 said...

alohhh3... tyruu jee taw.. HAHAH :P

xpe.. kyte sharing! haha! :)
love you!!