Thursday, 14 April 2011

keseorangan.....

malm nie aku terasa keseorangan gler la... memg kena la gan lagu munajat cinta 2....
"malam ini ku sendiri,
tak ada yang menemani.....
sperti malm2....
yg sudah2...."heheheheheheh

malm nie my honey tido awal coz x berpa chat.....
aku x bolh nak kacau die malm nie....biarkan die rehat....!!!
biar la die sembuh secepat yg mungkin ya allh coz aku x sggup nak tgok die cam nie lagi....!!!

BENGGANG TAHAP GABAN....!!!!!
malam nie aku ade sikit benggang gan salah sorg laki nie....
boleh die mngutuk aku punye "honey"....dalm FB plak 2.....
laki nie x thu kew aku nie sape bgi nad......dan2 2 jgak cakp "honey" aku gler kat laki lain...GLER ape..???
Lau aku dapt laki 2, mau x aku selekeh2 jew pale die...(berani kew....hahahahahahahaha)
sabar mie....sabar...(ade aku kisah.....)

aku tgah berseorangan nie, sedih plak ase......
mcm xde org ambik peduli tentg aku bile berseorangan mcm nie... ;_(
mcm nie la kehidupan aku 3 tahun yg dlu sebelm aku kenal gan my "honey".....
huhuhuhuhuhuh....n i'm also miss my home so much....x thu la npe....
padahal mggu lepas dah balik dah....balik selalu nanti mama marh plak...takut kot..heheeheh

2 my "honey"...bby..cepat2 la sembuh yew..
jgan lupa makan ubat....
ingt pesanan abg nie k....
ABANG SAYANG BBY...
SOOOOOOO...OOOO..OOO much...hehehehehe

1 comment:

nadmie92 said...

syg.... muaahhx! maaf kan bby ehh :')