Sunday, 15 May 2011

kekecewaan

Jam menunjukkan pukul 2.31 am....
aku memg betul2 kecewa dngan salah sorg member aku yg selama ini aku anggap
macam ahli keluarga aku sendiri......
Die aku kenal sejal sek men lgi....
Kamu berkawan hampir 8 tahun tpi malam nie aku memg betul2 kecewa gan die...

Malm nie macm2 die kata kat aku....
Mgkn aku sedar yg aku nie memg x layak untk berkawn dengn die.....
Untuk pengetahuan kaw kan "member" ku, aku memg dlu berkapla gan S*******....
Tp i2 dlu...sknag aku gan die x lebih dari seorg kawan...
So, jgan la nak cocok gfa aku untuk aku bergaduh gan die cos of that girl....
Aku memg ajak die kuar untuk main nowling gan aku tp bukn aku yg tanye die dapt kuar kew x...
Tp aku suruh member aku yg tolg tanyekan...!!!
Kaw fham x..??
Dlu aku bagi ko kebahagiaan tp skang ko bgi aku kesedihan....
i2 kew member woooiii...!!!
Jawab ar..!!!

Yes,,,,,..aku tau gf aku skang nie adik angkat ko tp x yah la nak hancurkan hubungan kami...
Aku sedar aku taraf tidak same gan ko...ko anak org berada...aku org miskin..
Tp jgan la hina aku sampai cam 2 sekali...Aku pun ade perasaan jgak...
Aku bukan L****....

Aku x thu la gf aku lebih mempercayai abg angkat die atau aku coz gf aku lebh lama kenal gan abg angkat die berbanding gan aku...
Sedih siot....Sumpah,......;_(..

N untuk my honey, abg arap honey jgan la termakn dengan kata2 die yew sayg...abg sayg bby...!!!!
Sumpah abg sayg honey....!!!
Abg x marah kan honey dalam hal 2 coz honey hanya mengikut jew kate2 die....
Die kan abg angkat honey...sape la abgkan...

K la...aku rasa sampai c2 jew la coretan kekecewaan aku...
Assalamualaikum.....!!!

3 comments:

nadmie92 said...

syg... i trust you.. abg kan zauj bby.. labih tggi pangkat n martabat abg sebgai ZAUJ bby... :')

the finder said...

np mi?

azim said...

The finder:panjg cite die ma....sedih ma.....